function my_custom_js() { echo ''; } add_action('wp_head', 'my_custom_js'); Kome se preporuča - Feldenkrais somatsko učenje

Feldenkrais somatsko učenje

ovdje Vas čekaju podrška, pažnja i stručnost

Feldenkrais somatsko učenje - ovdje Vas čekaju podrška, pažnja i stručnost

Kome se preporuča

Ova kreativna i učinkovita metoda u radu s tijelom pruža priliku svim zainteresiranima za stjecanje i produbljivanje iskustva  mogućnosti vlastitog razvoja.
U Feldenkrais Metodi® pojedinac uči osvještavati vlastite tendencije i navike, te tako utjecati na oslobađanje od njihovog, često ograničavajućeg utjecaja na život. Pokret i kretanje su prirodni i za većinu ljudi, prihvatljivi načini otkrivanja vlastitih navika ponašanja, a istovremeno omogućuju razvijanje kvalitete doživljavanja i  integracije tijela.
Budući da djeluje na više razina, Feldenkraisova metoda posebno se preporuča ljudima koji već imaju bolna stanja povezana sa smanjenom pokretljivošću (razni problemi povezani s koštanim i mišićnim sustavom), ali prije svega onima koji su pod stresom (npr. menadžeri, zdravstveni i prosvjetni djelatnici), onima kojima žele unaprijediti motoriku (glumci, plesači, sportaši i sl.), onima koji u svojem zanimanju puno koriste ruke (muzičari, terapeuti, maseri, zubari ili frizeri) ili onima koji puno vremena provode u neprirodnim položajima, primjerice osobe koje puno sjede ili rade za računalom. Osim što ova metoda može pomoći u rješavanju bolnih stanja, pridonosi poboljšanoj koordinaciji pokreta i osjećaju lakoće te postizanju psihofizičke ravnoteže.