function my_custom_js() { echo ''; } add_action('wp_head', 'my_custom_js'); Riječ pedagoga - Feldenkrais somatsko učenje

Feldenkrais somatsko učenje

ovdje Vas čekaju podrška, pažnja i stručnost

Feldenkrais somatsko učenje - ovdje Vas čekaju podrška, pažnja i stručnost

Riječ pedagoga

hrvoje portretHrvoje Marko Vitturi (Zagreb, 1967.), viši fizioterapeut (1989.) Feldenkrais-pedagog (2002.) i instruktor za Bones for Life (2008). Od 1992. do 2006. živio i radio u Grazu u Državnoj klinici za neurologiju i psihijatriju – Landesklinik Sigmund Freud. Bio je voditelj terapeutskog tima, uveo je primjenu Feldenkrais Metode na odjelima s neurološkim i psihijatrijskim pacijentima, stekao je dugogodišnje iskustvo u praktičnoj edukaciji studenata s Akademije za fizioterapeute. Djelovao je i kao samostalni terapeut u privatnoj praksi u Grazu.

Tijekom stručnog usavršavanja kao fizioterapeut pohađao je široki spektar raznih stručnih seminara (Bobath za odrasle, Analitička biomehanika po Sohieru, Cranio-sacralna terapija po Upladgeru, Refleksoterapija, Aleksandrova tehnika®, Myofascial Release, Rolfing®…).

Od 2007. u Zagrebu osniva studio za tijelo i pokret Integritas vitae u kojem klijentima nudi individualne tretmane (Funkcionalna integracija®), grupne radionice (Svjesnost kroz pokret®), kao i mogućnost supervizije za razne terapeute.

Feldenkrais metodom® bavi se od 1995. godine. Učio je i dalje se kontinuirano usavršava kod internacionalno priznatih instruktora kao što su: Eli Wadler, Jochanan Rywerant, Ruthy Alon, Russell Delman, Myriam Pfeffer i Francesca White.

Zadnjih godina vodi seminare iz Feldenkrais metode® za usavršavanje radnih terapeuta, fizioterapeuta te logopeda.

Seminare i konzultacije za firme moguće je direktno dogovoriti kako za terapeute i stručne osobe koji se bave radom s tijelom, tako i za sve one koji imaju interes upoznati ovu metodu.